OVER BOLLIEBOX

Ik ben Katleen,

oprichter van Bollieboom & Bolliebox.

Ik hou ervan mensen te verrassen, creatief bezig te zijn, kleine en grote feestjes te organiseren, mooi in te richten/decoreren, nieuwe plannen te bedenken.
Kortom… mooie momenten creëren. Meer dan 10 jaar geleden richtte ik mijn eerste webshop op: www.bollieboom.be. Een website gespecialiseerd in geboortekaartjes, doopsuiker, snoepgoed, verpakkingen en alles wat daarbij hoort.

Katleen Vanacker
Katleen Vanacker
Katleen Vanacker

Ik ontving vaak vragen van bedrijven naar gepersonaliseerde pakketten. Ik merkte op dat er een nood was aan originele en gepersonaliseerde manieren om elkaar aan te moedigen, te bedanken en te waarderen.

Een bolliebox, dat is dubbel plezier!

een blije werknemer = een blije werkgever

Ons engagement?

Omdat we het belangrijk vinden om ons steentje bij te dragen aan de sociale economie, vertrouwen we onze opdrachten toe aan Hestia in Tienen.
Hestia is een lokale werkplaats die instaat voor de dagondersteuning van mensen die niet in de reguliere jobmarkt passen.

Bio & lokaal

In onze boxen kan je een mix vinden van lokale & bio producten. We vinden het belangrijk om Belgische kleine startups te steunen. Want zeg nu zelf, een heerlijk product dat niet veel kilometers moet afleggen, smaakt veel beter!
Ben je zelf een ondernemer in de foodbuisiness, stuur gerust een staal toe,
en wie weet beland jij binnenkort in één van onze boxen.

Blijf op de hoogte

Met een maandelijkse update

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang maandelijks korte mails met leuke weetjes, nieuwe producten en acties.

.


Zin in een zoete cadeaubox?